Elbilsladdning, en ny inkomstkälla

Skapa en ny inkomstkälla genom att använda laddstationer för elbilar på dina parkeringsplatser. Använd vår Smart Charging-teknik för att hantera laddanvändningen.

Ladda bilen under tiden som den är parkerad

Precis som när du laddar din mobiltelefon, så laddas bilen när du sysslar med något annat. Offentliga och privata parkeringsplatser hanterar tusentals bilar varje dag och är populära bland elbilister. 25 % av alla laddstationer i USA är på åarkeringar, vilket är den högsta siffran i världen.

"Elektrisk mobilitet utvecklas snabbt, både utbudet och efterfrågan. Efterfrågan för bättre laddinfrastruktur är större än någonsin. Det är därför vi har installerat laddstationer för elbilar på alla våra parkeringsplatser runt Schiphols internationella flygplats i Amsterdam."

- Dieme Ketel, Direktør for Parking & Mobility Services, Schiphol Group
Komplett laddningslösning

En komplett laddlösning innehåller laddstationer, hantering, och teknisk support. Detta sparar timmar av administrativa uppgifter. Vi står för installationen av stationerna samt övervakar och balanserar energiförbrukningen, fakturering av laddningssessioner och eventuellt teknisk support. Allt för att ditt liv ska bli så enkelt som möjligt.

Ta kontroll över din energiförbrukning

Balansera belastningen, förhindra överanvändning och säkerställ en konstant, säker och effektiv laddning. Vår kompletta laddlösning tar hand om laddstationernas totala drift.

Erbjud marknadens pålitligaste tjänst åt dina kunder

EVBox laddstationer har en rekordhög "uptime" på 99,8%. Därför har städer som Rotterdam och Amsterdam använt EVBox tjänster i flera år. Tack vare sin robusta design kräver laddstationerna väldigt lite underhåll och kan uppgraderas utan fysisk närvaro. Behöver du installera hundratals laddstationer? Inga problem! Vi är här för att hjälpa dig.

Utforska BusinessLine
Vår bästsäljande laddstation! Den fungerar optimalt för både offentlig och privat parkering.

Utforska

Varför ska du välja EVBox?

Det krävs en del jobb att hantera flera laddstationer på flera områden samtidigt. Speciellt vad gäller hantering av energiförbrukning och laddkostnader. Du måste se till att laddstationernas strömförbrukning inte överstiger parkeringsplatsens strömkapacitet. Dessutom måste du se till att alla kan ladda sina bilar samtidigt utan att ett kösystem bildas.

Det är här vi kommer in i bilden. Vi erbjuder en komplett laddningslösning som tar hand om alla utmaningar. Vi arrangerar allt från installation av hårdvara och mjukvara, till analys och fakturering av laddssessioner. Vi har en lång erfarenhet i elbilsladdning och erbjuder laddlösningar i mer än 30 länder i 980 städer över hela världen.

Håller du precis på att lära dig om elbilar? Det är lättare än du tror. Ta en titt på den här videon som enkelt summerar hur man hanterar laddstationer.Redo att ta steget mot en hållbar framtid?

Se till att dina kunders elbilar är fullt laddade. Fyll i formuläret nedan, vi kontaktar dig när vi hittat den lösning som passar dig bäst.

Offertförfrågan