Den bästa laddösningen för boende och besökare

Hyresgäster och besökare förväntar sig laddlösningar. Genom att erbjuda installation av laddstationer som en del av parkeringen blir du inte bara mer attraktiv, utan ökar samtidigt värdet på din bostad.

Elbilens tid är nu

Öka värdet på din fastighet genom att erbjuda laddning för både boende och besökare. Ta ett kliv in i framtiden med en smart Elvi station.

"Elvi är den perfekta laddstationen för hyres-och bostadsrätter. ”
- Benjamin, teknisk rådgivare EVBox
Öka värdet på din fastighet

Ett bra sätt att locka nya hyresgäster är att installera laddstationer vid fastigheten. Vi hjälper dig att hålla dina energikostnader låga med självbetjänad laddning, lastbalansering och modulära laddstationer som hyresgästerna enkelt kan ändra efter sina behov.

En ny inkomstkälla

Investera i grön mobilitet och upptäck en ny inkomstkälla från elbilister. Vi ger dig full kontroll över prissättningen för laddssessionerna. Snart kommer du ha tjänat in det du investerat!

Ta kontroll över din energiförbrukning

Det är lätt att hantera, driva och få information om de olika laddstationerna. Minska dina kostnader genom att kontrollera energiförbrukningen och undvik överanvändning. På så sätt kan du behålla en billig, säker och effektiv laddlösning.

Spana in vår Case study om De Timmerhuis, ett av de mest hållbara fastighetskomplexen i Nederländerna.
Nu även utrustade med EVBox laddstationer.

Se vår case study

Elvi - den perfekta laddaren för din fastighet

Elvi laddstation

Elvi laddstation

Den enda laddaren du någonsin kommer behöva. Med en revolutionerande design och användarvänlighet är Elvi redo att ladda alla elbilar både idag och i framtiden!

Modulär design

Modulär design

Modulär design med en smart "Click-on"-funktion gör din laddstation uppgraderbar och framtidssäker. Boxen består av en väggmodul, laddare och kabel.

Smart med HEY

Smart med HEY

Använd vårt laddhanter- ingsprogram HEY till dina laddboxar. Spåra och hantera laddningen, säkert och snabbt för fastighetesägare och elbilister!

Redo att ta steget mot en hållbar framtid?

Se till att dina boende och besökares elbilar är fullt laddade. Lär dig mer om Elvi och alla fantastiska egenskaper.

Utforska Elvi