Bästa laddlösningarna för dina kunder

Erbjud dina kunder en trevlig upplevelse genom att ge dem en gratis laddning under tiden de handlar, äter middag eller njuter av en god natts sömn. Vi installerar laddstationerna och du är med och bidrar till ett grönt och miljövänligt samhälle.

Elbilens tid är nu

Antalet elbilar passerade nyligen två miljoner. Med fler elbilar på vägarna krävs det också en utveckling av laddinfrastruktur. Därför är det grundläggande för ditt företag att erbjuda laddningslösningar på din arbetsplats. Nedan har vi listat de främsta fördelarna med att installera laddstationer.

"Nuförtiden borde alla hotell och restauranger erbjuda laddstationer för elbilar. Elbilar är framtiden och dessutom är det en bra tjänst att erbjuda våra kunder” - Carsten Klint, tidigare direktör vid Central Park Hotel & Restaurang
Locka fler besökare

Vill du se till att dina kunder får ut mer av sitt besök? Genom att erbjuda laddlösningar blir du populär hos elbilister. Dina laddstationer kommer även dyka upp på olika "ladd-appar" vilket kommer locka nya kunder.

En ny inkomstkälla

Investera i grön mobilitet och upptäck en ny inkomstkälla från elbilister. Vi ger dig full kontroll över prissättningen för laddssessionerna. Snart kommer du ha tjänat in det du investerat!

Ta kontrol över din energiförbrukning

Det är lätt att hantera, driva och få information om de olika laddstationerna. Minska dina kostnader genom att kontrollera energiförbrukningen och undvik överanvändning. På så sätt kan du behålla en billig, säker och effektiv laddningslösning.

Vill du ha mer information?
Ladda ner detta dokumentet så förklarar vi hur laddning för butiker och verksamheter med gäster fungerar.

Ladda ner

Varför välja EVBox?

Att placera laddstationer i större lokaler är ofta mer komplicerat än vid en heminstallation eftersom du måste hantera energianvändningen och kostnaderna vid flera laddpunkter samtidigt. Det betyder att du måste se till att laddstationernas strömförbrukning inte överstiger lokalernas kapacitet. Dessutom måste du se till att alla kan ladda sina bila samtidigt utan att ett kösystem bildas.

Det är här vi kommer in i bilden. Vi erbjuder en komplett laddlösning som tar hand om alla utmaningar. Vi arrangerar allt från installation av hårdvara och mjukvara, till analys och fakturering av laddssessioner. Vi kan även hjälpa dig att hitta den bästa metoden för att själv hantera kostnader och energiförbrukning. Vi har en lång erfarenhet i elbilsladdning och erbjuder laddlösningar i mer än 30 länder i 980 städer över hela världen.

Vi tillverkar smarta laddlösningar för att undvika onödiga kostnader och ser till att du får ut det mesta av den tillgängliga energin. I den här videon kan du se hur vi hjälpte den berömda holländska kocken Ron Blaauw att skapa smarta laddstationer vid en av hans hotellrestauranger.

Redo att ta steget mot en hållbar framtid?

Se till att dina anställda och gästers elbilar är fullt laddade. Fyll i formuläret nedan, vi kontaktar dig när vi hittat den lösning som passar dig bäst.

Offertförfrågan