Erbjud anställda och besökare möjligheten att ladda hos dig

Genom att installera laddstationer på ditt kontor gör du livet enklare för både anställda och besökare som använder elbilar varje dag. Dessutom framstår din arbetsplats som innovativ, framåtblickande och miljömedveten.

Elbilens tid är nu

Antalet elbilar i världen passerade nyligen två miljoner. Med fler elbilar på vägarna krävs det också en utveckling av laddinfrastruktur. Därför är det viktigt att företag erbjuder laddningslösningar på sina kontor. Nedan har vi listat de främsta fördelarna med att installera laddstationer.

”Vi anser att LA bör vara en pionjär i utvecklingen av laddinfrastruktur och innovation inom elektrisk mobilitet. Därför bygger vi toppmoderna laddinfrastrukturer på La Kretz Innovation Campus, så vi kan demonstrera en mängd smarta laddutrustningar, elbilar och allmänna lösningar för mobilitet”
- Ben Stapleton, CPO for LACI
De bästa lösningarna för dina anställda och besökare

Se till att dina anställda och besökare får ut mesta möjliga av tiden de spenderar på kontoret. Installera en laddstation så de enkelt kan komma hem efter en effektiv arbetsdag. Du kan även erbjuda dem anpassade laddkort vilket ger dem tillgång till dina laddstationer dygnet runt.

Locka yngre talanger

Unga anställda prioriterar arbetsplatser med hållbara värderingar. Genom att erbjuda laddstationer på din arbetsplats påvisar du innovation samt stödjer utvecklingen av miljövänliga transportmedel. Två flugor i samma smäll med andra ord!

Värna om ditt företags CSR och värde

Visa att ditt företag kämpar för kampen om samhällsansvar och innovation genom att installera laddstationer för gäster och anställda. Med våra smarta laddstationer kan du med gott samvete försäkra dig om att dina resurser används på ett effektivt och miljövänligt sätt. Du kommer snabbt märka att investeringar i laddinfrastruktur blir väsentliga på arbetsplatser i framtiden.

Hjälp dina anställda att byta till elbil

Att införskaffa en elbil kan bli attraktivt om du väljer att investera i laddinfrastruktur. Du kan också hjälpa din anställda genom att erbjuda laddstationer för hemmet.

Vill du installera laddstationer på din arbetsplats?
Detta dokumentet hjälper dig på traven.

Ladda ner

Varför ska du välja EVBox?

Att installera laddstationer på arbetsplatsen är ofta mer komplex än för hemmet eftersom du behöver hantera energianvändningen och kostnaderna för flera laddpunkter. Det betyder att du måste se till att laddstationernas strömförbrukning inte överstiger arbetsplatsens strömkapacitet. Det betyder att du måste se till att laddstationernas strömförbrukning inte överstiger arbetsplatsens kapacitet. Dessutom måste du se till att alla kan ladda sina bila samtidigt utan att ett kösystem bildas.

Det är här vi kommer in i bilden. Vi erbjuder en komplett laddlösning som tar hand om alla utmaningar. Vi arrangerar allt från installation av hårdvara och mjukvara, till analys och fakturering av laddssessioner. Vi kan även hjälpa dig att hitta den bästa metoden för att själv hantera kostnader och energiförbrukning. Vi har en lång erfarenhet i elbilsladdning och erbjuder laddlösningar i mer än 30 länder i 980 städer över hela världen.

Håller du precis på att lära dig om elbilar? Det är lättare än du tror. Ta en titt på den här videon som enkelt summerar hur man hanterar laddstationer.

Redo att ta steget mot en hållbar framtid?

Se till att dina anställdas och besökares elbilar är fullt laddade. Fyll i formuläret nedan, vi kontaktar dig när vi hittat den lösning som passar dig bäst.

Offertförfrågan