Dela laddare med dina grannar

Delar du parkering med andra? Bor du kanske i ett hyreshus eller en förening? Eftersom många människor dras till storstäder är det också fler som bor i lägenheter med delad parkering. Vi kan hjälpa dig att ladda både din och din grannes bil.

Elbilens tid

“Varje nytt eller renoverat hus i EU
måste vara utrustat med en laddstation från och med
2019.”
- guardian.com

Mer än två miljoner människor över hela världen har ersatt sitt gamla dammiga fordon med en ren elbil. Tillgång till laddstationer har nu blivit viktigare än någonsin för elbilister. Om du har en laddstation i ditt bostadsområde eller din villa kan du påbörja varje dag med en fulladdad bil.

Intresserad av att lära dig mer om elbilsladdning för lägenheter? Läs vår case study om Timmerhuis. Ett hållbart lägenhetskomplex i Nederländerna.

Ladda ner

Ladda i bostadsområde

Fördela laddkostnaderna
Din och dina grannars laddsessioner påverkar inte varandra och självklart debiteras du endast från dina egna laddsessioner.

Få ersättning för din laddningskostnad
Vi erbjuder tillgång till din laddstations energiförbrukning och hjälper dig att lösa kostnader för vem det än gäller.

Enkelt att hantera för hyresvärd och hyresgäst
Vi kan hjälpa hyresvärden eller hyresgästen att installera och hantera flera laddstationer på ett kostnadseffektivt sätt.

Optimal laddning, överallt
Våra tekniska tjänster hjälper dina hyresgäster att installera laddstationer som alltid fungerar optimalt, både under och över marken.

Läsning för framtida elbilsförare

Här finns den viktigaste informationen för dig som vill lära sig mer om elbilar